Junts aconseguim grans coses

4t ESO

EL FAIG A QUART D’ESO

la foto10En aquest quart curs es treballa durant tot el curs un únic projecte o PIC interdisciplinari basat en l’aprenentatge-servei.

Fases del Projecte:

–          En la fase de Nutrients:

  • Tècniques Faig: es consoliden les tècniques apreses els tres primers cursos de l’ESOi se n’aprenen de noves: “mindmap o mapping”  i D.A.F.O. ( aplicat al projecte).
  • Tècniques d’estudi: sobretot es treballen dinàmiques per millorar l’expressió oral.

–         En la fase Input els alumnes reben continguts curriculars de les àrees d’ètica, socials i religió. Els conceptes donats aproximen als alumnes al concepte d’aprenentatge-servei, que serà la base del seu projecte.

–         En la fase Output els alumnes treballen en grups que ells mateixos formen i, prenent com a base els coneixements transmesos des de les diferents àrees implicades en el Faig , identifiquen un problema, el defineixen i troben la millor solució per resoldre’l i comunicar-lo a la resta de companys i professors.

la foto9En aquest últim curs els alumnes presentaran un projecte amb el que, no només adquiriran uns coneixements tot aplicant una metodologia integrada al llarg dels tres cursos anteriors, si no que alhora aquest projecte haurà de tenir una aplicació pràctica dins la comunitat, radicant aquí el concepte d’aprenentatge-servei.

Anuncis
EL FAIG DE LA SEU

Junts aconseguim grans coses

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: