Junts aconseguim grans coses

 

Els alumnes de 2n d’ESO han treballat l’EdatMitjana dins el PIC humanístic del FAIG. Un dels grups d’alumnes, Els Equites, van dissenyar un blog on presentaven diferents vestimentes, pentinats, calçat i complements de moda de l’Edat Mitjana. S’hi poden trobar barrets, vestits de núvia, botes, arrecades…

En aquest enllaç al Blog de Equites es pot consultar tota la informació detallada.

http://equites.blogspot.es/

 

 

 

Anuncis

El curs passat, un grup d’alumnes de 3r d’ESO, dins el pic Científic, van elaborar un vídeo on analitzaven la influència de la imatge corporal a la publicitat. Mostren els diferents esterotips d’homes i dones que utilitza la publicitat i la incidència que pot tenir això a la societat.

Un vídeo que no us podeu perdre i que ens convida a reflexionar.

Un grup del PIC humanístic de 3r d’ESO ha realitzat entrevistes a gent de diferent edat per donar a conèixer com es va viure la dictadura franquista a casa nostra. Per a això han fet un vídeo on es recullen les vivències de tots aquests testimonis. Sorprenents alguns dels relats recopilats!

Després d’haver presentat el tríptic amb els avantatges de tenir una casa sostenible, un altre dels grups del Pic científic de 2n d’ESO han creat un catàleg per vendre objectes perquè pugueu aconseguir una casa d’aquestes característiques. El propòsit principal és que les persones que valoren els beneficis d’aquest tipus de cases tinguin al seu abast uns bons productes respectuosos amb el medi ambient.

Cliqueu en aquest enllaç per escarregar-vos el catàleg:

cataleg_sostenibilitat

Un dels grups del PIC científic de 2n d’ESO han dissenyat un tríptic per donar a conèixer els avantatges de construir una casa sostenible. Ells demananen que el llegiu i els doneu la vostra opinió. Volen saber si a partir del que ells exposen, vosaltres estaríeu disposats a fer alguns canvis a casa vostra per poder ser més curosos amb el medi ambient.

Podeu descarregar el tríptic des d’aquest enllaç: Tríptic FAIG

Tríptic FAIG_Página_2 Tríptic FAIG_Página_1

A 3r d’ESO B hi ha un grup FAIG, el Guillem, la Laia, l’Arnau i la Susan, que estan realitzant el seu treball  sobre l’activitat física que fan els alumnes de 3r d’ESO de la Salle de la Seu. Per a això demanen si els companys d’aquest curs podeu contestar una enquesta. És una enquesta online, molt fàcil i ràpida de contestar. Heu de clicar l’enllaç que teniu aquí sota i contestar-la. Després, premeu enviar.

http://goo.gl/forms/C8MkYVVuCn

Ells us estaran molt agraïts si els ajudeu a tirar endavant el seu projecte.

Moltes gràcies!!

Un grup de cinc alumnes de 4t d’ESO van tirar endavant el curs passat dins el seu projecte FAIG unes classes de català per a avis i àvies de la ciutat de la Seu. La idea va sorgir del Projecte d’APS “Ens escrivim” on van detectar que la gent gran fa moltes faltes d’ortografia. Així doncs, van dissenyar el contingut de les seves classes i van fer dues sessions a l’Esplai de la Seu amb un grup d’avis i àvies de la ciutat. L’experiència va ser molt enriquidora i tots els participants s’ho van passar molt bé.

la foto 2(1)

la foto 1

la foto 1(2)

la foto 3(2)

la foto 3

la foto 4(1)

la foto 4(2)

la foto 4

la foto 5(1)

la foto 5(2)

la foto 5

la foto 3(1)

El pic científic de 1r d’ESO, Les mil i una formes, relaciona el medi natural i els éssers vius que el formen. Un grup d’alumnes va dissenyar un tríptic per donar a conèixer el trencalòs (Gypaetus barbatus), un rapinyaire en greu perill d’extinció al Pirineu. Ens parlen de les seves característiques, l’hàbitat i els programes per a la seva conservació. Teniu més informació al tríptic que us adjuntem. Cliqueu sobre la imatge i podreu llegir-lo amb claredat.

IMG_20141122_0005  IMG_20141122_0006

Alcohol? No gràcies!

Mentre els alumnes de l’ESO acaben les seves sessions d’INPUT presentem alguns projectes d’alumnes d’anys anteriors. Aquest projecte el van realitzar uns alumnes de 3r d’ESO dins el pic científic. Van fer un vídeo per conscienciar als joves sobre el perill que pot suposar el consum d’alcohol en excés.

Alcohol? No, gràcies!!

Ja ha començat el curs i des de fa tres setmanes els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO estan immersos en la fase Nutrients del projecte FAIG. Durant unes sessions se’ls proporciona eines per al treball en equip que hauran de dur a terme en els mesos vinents. Treballen diferents tècniques IDEAR que els ajudaran a triar el projecte a realitzar, generar alternatives per enfocar-lo de manera addient i organitzar les hores de treball. També se’ls proporcionen algunes tècniques d’estudi i dinàmiques de grup que faciliten la cohesió de grup.

.20141001_101014141_iOS 20141001_100949815_iOS 20141001_101034262_iOS 20141001_100917450_iOS

 

 

EL FAIG DE LA SEU

Junts aconseguim grans coses

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.